Ga verder naar de inhoud

Nuttige links

Info over studeren in het hoger onderwijs

Op 10 locaties en aan 15 faculteiten daagt KU Leuven je uit om je verwondering om te zetten in nieuwe inzichten.
Ontdek jezelf. Begin bij de wereld.

LUCA School of Arts (LUCA) is een multidisciplinaire onderwijs- en onderzoeksomgeving waarbinnen creatief talent zich artistiek, uitvoerend en technisch kan ontplooien en ontwikkelen.

Odisee is dé co-hogeschool van Vlaanderen en Brussel omdat ze 100% wil inzetten op co-creatie. Odisee wil in zo nauw mogelijk samenwerking tussen studenten, docenten, bedrijven en andere partners jonge én volwassen mensen klaarstomen voor de steeds sneller evoluerende maatschappij.

Thomas More kiest voor een uitgekiende mix van online theoretisch onderwijs en vaardigheids- en praktijkonderwijs op de campus en op de werkplek.

Hogeschool UCLL biedt je een ruim gamma van graduaten en professionele bachelors aan op campussen in Diepenbeek, Diest, Genk, Hasselt, Heverlee en Leuven. Mensen en ideeën in beweging brengen door ruimte te geven aan innovatief denken en samenwerken, dat is de visie van de 15500 studenten van hogeschool UCLL, dat is Moving Minds.

Hogeschool VIVES helpt je graag op weg richting droomjob. Je kan kiezen uit een pak graduaats- en bacheloropleidingen. Ons uitgebreid opleidingsaanbod is op jouw maat gemaakt en bovendien volledig afgestemd op het werkveld. Met een VIVES-diploma op zak garanderen we je een grote werkzekerheid. Welkom alvast.